Doorstroomverwarmers voor sanitair warm water (douche enz.), NIET als CV te gebruiken!

Clage is een toonaangevende Duitse fabrikant van warm water apparatuur voor huishoudelijk en horeca gebruik. Alle producten van het bedrijf worden gefabriceerd in het eigen bedrijf in Lüneburg, in de deelstaat Nedersaksen. De Clage doorstromers kenmerken zich door hun bijzonder goed doordachte ontwerp. Ontworpen met het oog op energie zuinigheid en gebruiksvriendelijkheid, gekoppeld aan een hoge mate van degelijkheid Daardoor is ook een lange levensduur is gegarandeerd. 
Doorstroomverwarmers zijn moderne elektronische apparaten. Omdat we deze direct af fabriek betrekken bent u altijd verzekerd van de laatste technische stand van de apparaten, zoals b.v. de mogelijkheid tot I-Pad bediening. Lees ook: Hoe werkt een doorstroomverwarmer.

Voor het installeren van elektrische CV ketels, elektrische verwarmingen of elektrische doorstroomverwarmers en/of het verwijderen van oude gas apparaten is GEEN CO-certificaat nodig. 

Productinformatie Clage doorstroomverwarmers

Alle Clage doorstroomverwarmers in ons programma zijn geschikt voor naverwarming van een zonneboiler / warmtepompboiler.

Let op: In Nederland worden door een aantal leveranciers hydraulische doorstromers als elektronische doorstromers verkocht! U herkent ze aan de 2 standen schakelaar op het front. Hydraulische doorstromers zijn ongeschikt om met een thermostatische mengkraan te gebruiken omdat de temperatuur sterk fluctueert.

Een doorstromer in werking zien? Dat kan, belt u ons eens voor een afspraak bij ons in ‘s-Heerenberg.

Leest u ook even onze FAQ voor elektrische doorstromers.

Clage grote doorstroomverwarmers

De grote doorstromers van Clage zijn instelbaar op 18, 21, 24 en 27 kW vermogen. Daarbij heeft de DEX doorstromer een digitaal display en voorkeuze toetsen voor temp. instelling. De luxe DSX (afb.) beschikt ook nog over een display waarop het stroomverbruik afleesbaar is, zo kunt u op een slimme manier energie besparen! En hij heeft een afstandsbediening voor temperatuurinstelling.  Mocht u een warmtepomp overwegen dan is juist een elektrische doorstromer een goede keuze omdat u dan onafhankelijk van de warmtepomp warm water heeft, dat bovendien een stuk minder stroom kost dan via de warmtepomp en zijn boiler. Kijk ook hier.

Clage Compacte doorstroomverwarmers
Clage kleine doorstroomverwarmer voor de keuken

De Clage elektronische doorstromers van 11-13 kW voor in de keuken (inbouw).
Deze toestellen zijn ontworpen om in het aanrechtkastje te worden ingebouwd. Ze zijn kleiner dan een close in boiler en hebben geen inlaatcombinatie nodig. De luxe CFX doorstroomverwarmer heeft een draadloze afstandsbediening waarmee de temperatuur van het uitstromend water kan worden gekozen. Zo kunt u steeds precies de juiste temperatuur kiezen voor het gebruik op dat moment, b.v. handen wassen, afwassen of warm water voor tijdens het koken, om gedroogde kruiden te wellen of op te lossen of sauzen te maken.

 
Service en reparatie

Als enige in Nederland beschikken wij over een eigen service en reparatieafdeling voor Clage apparaten.

  • Uw bestelling wordt binnen 2-5 werkdagen geleverd.
  • U krijgt per email bericht over de verwachte verzenddatum.
  • Alle prijzen zijn incl. BTW en verzendkosten
Betalingen, u heeft de volgende keuzes:
  • U kunt met Ideal, card of Paypal betalen.
  • U betaalt per gewone bankoverschrijving, dan geldt de Kortingsprijs.
  • U komt uw bestelling tegen contante betaling (Kortingsprijs) zelf bij ons afhalen. 
Goede doelen actie

Alleen als u per Bankoverschrijving betaalt of contant bij ophalen, geven wij ook nog een bedrag van € 7,50 van iedere bestelling aan een goed doel. 

Welke doelen dat zijn ziet u hier.

In het assortiment:

Grote doorstromers, instelbaar 18-27 kWatt, 9,2 tot 13,8 ltr per min. geschikt voor bad, douche en keuken

Clage DSX Touch, met grafisch touch-display, toont ook energieverbruik, traploze temp. instelling, incl. draadloze afstandsbediening en WiFi bediening met smartphone. Nieuwste model. Geschikt voor bad en douche.

Kortingsprijs bij vooruitbetaling per bank of contant bij ophalen: € 995,00 Bestel

Prijs voor Paypal, card of Ideal betaling: € 1.024,85 Bestel

Clage DEX Next, volelektronisch, met temperatuur display en temperatuurkeuzeknoppen. Temp. traploos instelbaar. Geschikt voor bad en douche. Nieuwste model.

Kortingsprijs bij vooruitbetaling per bank of contant bij ophalen: € 675,00 Bestel

Prijs voor Paypal, card of Ideal betaling: € 695,25 Bestel

 
Kleine doorstromers, instelbaar 11-13,5 kWatt, tot 5,8 ltr per min. geschikt voor keuken, niet geschikt voor douche of bad.

Clage CEX met display + temp. instelling, tot. 5,8 ltr/min, wateraansluitingen onderzijde. Voor keuken, niet geschikt voor douche, niet voor bad. Nieuwste model.

Kortingsprijs bij vooruitbetaling per bank of contant bij ophalen: € 395,00 Bestel

Prijs voor Paypal, card of Ideal betaling: € 406,85 Bestel

Clage CFX-U met draadloze afstandsbediening en ingebouwd modem, tot. 5,8 ltr per min., wateraansl. bovenzijde. voor keuken, niet geschikt voor douche, niet voor bad.

€ 524,00         Op dit moment niet leverbaar

Clage CEX-U Next (nieuwe model) met display + temp. instelling, tot. 5,8 iltr/min., wateraansluitingen bovenzijde. voor keuken, niet geschikt voor douche, niet voor bad. Nieuwste model.

Kortingsprijs bij vooruitbetaling per bank of contant bij ophalen: € 395,00 Bestel

Prijs voor Paypal, card of Ideal betaling: € 406,85 Bestel

Meerprijs Prioriteits-schakeling voor doorstromers

Kortingsprijs bij vooruitbetaling per bank of contant bij ophalen: € 150,00 Bestel

Prijs voor Paypal, card of Ideal betaling: € 154,50 Bestel