Clage is een toonaangevende Duitse fabrikant van warm water apparatuur voor huishoudelijk en horeca gebruik. Alle producten van het bedrijf worden gefabriceerd in het eigen bedrijf in Lüneburg, in de deelstaat Nedersaksen. De Clage producten kenmerken zich door hun bijzonder goed doordachte ontwerp. Ontworpen met het oog op energie zuinigheid en gebruiksvriendelijkheid, gekoppeld aan een hoge mate van degelijkheid Daardoor is ook een lange levensduur is gegarandeerd. 
Doorstroomverwarmers zijn moderne elektronische apparaten. Omdat we deze direct af fabriek betrekken bent u altijd verzekerd van de laatste technische stand van de apparaten, zoals b.v. de mogelijkheid tot I-Pad bediening. Lees ook: Hoe werkt een doorstroomverwarmer.

Clage grote doorstroomverwarmers
Clage doorstroomverwarmers 

De Clage grote doorstroomverwarmers zijn instelbaar op 18, 21, 24 en 27 kW vermogen. De DEX heeft een digitaal display en voorkeuze toetsen voor temp. instelling. De luxe DSX (afb.) beschikt over een display waar ook het stroomverbruik op afleesbaar is. En hij heeft een afstandsbediening voor temperatuurinstelling. 

 

 

Clage Compacte doorstroomverwarmers
Clage kleine doorstroomverwarmer voor de keuken

van 11-13 kW voor in de keuken (inbouw).
Deze toestellen zijn ontworpen om in het aanrechtkastje te worden ingebouwd. Ze zijn kleiner dan een close in boiler en hebben geen inlaatcombinatie nodig. De luxe CFX uitvoering heeft een draadloze afstandsbediening waarmee de temperatuur van het uitstromend water kan worden gekozen. Zo kunt u steeds precies de juiste temperatuur kiezen voor het gebruik op dat moment, b.v. handen wassen, afwassen of warm water voor tijdens het koken, om gedroogde kruiden te wellen of op te lossen of sauzen te maken.

 
Service en reparatie

Als enige in Nederland beschikken wij over een eigen service en reparatieafdeling voor Clage apparaten.

  • Uw bestelling wordt binnen 2-5 werkdagen geleverd.
  • U betaalt vooruit per bank of creditcard of onder rembours.
  • Alle prijzen zijn incl. BTW en verzendkosten
  • Bovenstaande geldt ook voor bestellingen uit België, echter: Rembours bestellingen kunnen alleen in Nederland worden geleverd.

In het assortiment:

Grote doorstroomverwarmers, instelbaar 18-27 kWatt, 9,2 tot 13,8 ltr per min. geschikt voor bad, douche en keuken    
Clage DSX met grafisch display, incl. draadloze afstandsbediening en ingebouwd modem voor I-Pad bediening € 750,00 Bestel
Clage DEX volelektronisch, met temperatuur display en temperatuurkeuzeknoppen. € 624,00 Bestel
     
Kleine doorstroomverwarmer, instelbaar 11-13,5 kWatt, tot 5,8 ltr per min. geschikt voor douche en keuken    
Clage CEX met display + temp. instelling, tot. 5,8 ltr/min, wateraansluitingen onderzijde € 373,00 Bestel
Clage CFX-U met draadloze afstandsbediening en ingebouwd modem, tot. 5,8 ltr per min., wateraansl. bovenzijde € 524,00 Bestel
Clage CEX-U met display + temp. instelling, tot. 5,8 iltr/min., wateraansluitingen bovenzijde € 373,00 Bestel
Clage Home Server, voor I-Pad / I-Phone besturing van max. 10 Clage DSX, DEX, CFX en CEX doorstroomverwarmers € 735,00 Bestel