Clage is een toonaangevende Duitse fabrikant van warm water apparatuur voor huishoudelijk en horeca gebruik. Alle producten van het bedrijf worden gefabriceerd in het eigen bedrijf in Lüneburg in de deelstaat Nedersaksen. De Clage producten kenmerken zich door hun bijzonder goed doordachte ontwerp met het oog op energie zuinigheid en gebruiksvriendelijkheid gekoppeld aan een hoge mate van degelijkheid waardoor ook een lange levensduur is gegarandeerd. 
Doorstroomverwarmers zijn moderne elektronische apparaten, omdat we deze direct af fabriek betrekken bent u altijd verzekerd van de laatste technische stand van de apparaten, zoals b.v. mogelijkheid tot I-Pad bediening.

Als enige in Nederland beschikken wij over een eigen service en reparatieafdeling voor Clage apparaten.

De producten-series die wij in ons programma hebben opgenomen zijn:

Grote Doorstroomverwarmers van 18-27 kW, voor bad, douche, keuken enz.
Deze toestellen zijn geschikt om een heel huishouden van onbeperkt warm water te voorzien. Uniek aan de Clage toestellen is dat de maximale capaciteit ingesteld kan worden tussen 18 en 27 kW. De luxe DSX uitvoering heeft daarnaast bedienpaneel met een groot gekleurd grafisch display waarmee vooringestelde temperaturen ieder moment kunnen worden gekozen voor een zo economisch mogelijk gebruik. Het display geeft steeds het energieverbruik van het toestel aan. De ingebouwde elektronische doorstroombegrenzer zorgt ervoor dat die temperatuur ook onder alle omstandigheden wordt gehaald.

Compacte doorstroomverwarmers van 11-13 kW voor in de keuken (inbouw).
Deze toestellen zijn ontworpen om in het aanrechtkastje te worden ingebouwd. Ze zijn kleiner dan een close in boiler en hebben geen inlaatcombinatie nodig. De luxe CFX uitvoering heeft een draadloze afstandsbediening waarmee de temperatuur van het uitstromend water kan worden gekozen. Zo kunt u steeds precies de juiste temperatuur kiezen voor het gebruik op dat moment, b.v. handen wassen, afwassen of warm water voor tijdens het koken, om gedroogde kruiden te wellen of op te lossen of sauzen te maken.

  • Uw bestelling wordt binnen 2-5 werkdagen geleverd.
  • U betaalt contant bij aflevering, vooruit of per creditcard.
  • Alle prijzen zijn incl. BTW en verzendkosten
  • Bovenstaande geldt ook voor bestellingen uit België, echter: Rembours bestellingen kunnen alleen in Nederland worden geleverd.

In het assortiment:

Grote doorstroomverwarmers, instelbaar 18-27 kWatt, 9,2 tot 13,8 ltr per min. geschikt voor bad, douche en keuken    
Clage DSX met grafisch display, incl. draadloze afstandsbediening en ingebouwd modem voor I-Pad bediening € 750,00 Bestel
Clage DEX volelektronisch, met temperatuur display en temperatuurkeuzeknoppen. € 624,00 Bestel
Kleine doorstroomverwarmer, instelbaar 11-13,5 kWatt, tot 5,8 ltr per min. geschikt voor douche en keuken    
Clage CEX met display + temp. instelling, tot. 5,8 ltr/min, wateraansluitingen onderzijde € 373,00 Bestel
Clage CFX-U met draadloze afstandsbediening en ingebouwd modem, tot. 5,8 ltr per min., wateraansl. bovenzijde € 524,00 Bestel
Clage CEX-U met display + temp. instelling, tot. 5,8 iltr/min., wateraansluitingen bovenzijde € 373,00 Bestel
Clage Home Server, voor I-Pad / I-Phone besturing van max. 10 Clage DSX, DEX, CFX en CEX doorstroomverwarmers € 735,00 Bestel