Het begin

Voortvloeiend uit een in 1986 opgerichte Nederlandse vestiging van een Zwitsers bedrijf, producent en leverancier van elektronische componenten voor de verwarmingsbranche, is na de overname van dit Zwitserse bedrijf door een multinational in 1996 de Nederlandse vestiging onder de naam Arconell als zelfstandige onderneming doorgegaan. Vandaag zijn wij met onze vestigingen in Duitsland en in Nederland waarschijnlijk de kleinste Nederlandse multinational en de enige zonder dure managers.

Weteringstraat 13D 's-Heerenberg
Arconell, Weteringstraat 13 D, ‘s-Heerenberg

Onze filosofie

Juist als toeleverancier van fabrikanten van o.m. CV ketels en verwarmingsinstallaties is het ons in de loop der jaren duidelijk geworden dat vele verwarmingsproducten en -installaties weliswaar technische hoogstandjes zijn, maar daarbij tevens zo ingewikkeld zijn geworden dat ze hun doel soms voorbij schieten. Dat doel is in onze ogen simpel. Een huis of bedrijfspand op een efficiënte en comfortabele manier verwarmen. Zodanig dat de gebruiker ervan er geen omkijken naar heeft en onder alle omstandigheden zijn pand tegen geringe kosten comfortabel en zonder zorgen, storingen of bedieningsproblemen warm heeft en houdt.

In die filosofie passen geen ingewikkelde en lastig/duur te installeren, te onderhouden en te bedienen verwarmingsinstallaties. Maar wel de toepassing van moderne elektronische technieken om het leven te vereenvoudigen en comfortabeler te maken. Vandaar onze specialisatie in elektrische verwarming. Stroom door een verwarmingselement: geen bewegende delen, geen slijtage, altijd 100% rendement. Warmte wordt alleen daar ontwikkeld waar je het nodig hebt. Vandaar ook de ontwikkeling van onze klokthermostaten-lijn. Eenvoud in bediening en omdat zo’n klokthermostaat nu eenmaal in het zicht hangt, een fraai uiterlijk, in een aan de omgeving aangepaste kleur. En van de ModuSet modulerende regeling voor elektrische verwarming met maar één doel: efficiënter omgaan met energie zonder de gebruiker lastig te vallen.

Onze klanten

U, de eindgebruiker bent onze klant. Ook als u onze producten via een installateur of een andere tussen-leverancier betrekt. Daarom zijn wij zelf altijd voor u bereikbaar. Kunt u met uw vragen of problemen altijd direkt bij ons terecht en proberen wij uw vragen altijd zo snel en effectief mogelijk te beantwoorden en uw problemen op te lossen.
Zonder Call-centers, zonder doorverbinden van de ene medewerker naar de andere, zonder “er zijn nog 10 wachtenden voor u”. Want daar hebben wij, net zoals u een grondige hekel aan.

Prijsbeleid

Ook hier houden we het eenvoudig. En dus voordelig voor u en voor ons. Vergelijkt u gerust onze prijzen met die van anderen. En onze garantie en service. Dat doen wij ook. En omdat een showroom en winkel op het internet een stuk voordeliger is dan ééntje in een duur pand, hebben wij dat laatste dus niet.

Onze website is onze showroom en onze winkel waar we u van harte welkom heten. Net zoals in ons pand, te ‘s-Heerenberg. Als u ons wilt bezoeken, belt u ons dan eerst even (0316 540520). Dan zijn we er voor u en staat de koffie klaar.